Ankara1 nolu Şube İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.
18 Şubat 2018, Pazar

              Memur Sen Onursal Başkanı Ankara Milletvkili Meclis İdari Amiri Sayın Ahmet GÜNDOĞDU, Memur Sen Genel Başkan Veili Sağlık Sen Genel Başkanı Sayın Metin MEMİŞ, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Sayın Kemal ÇIRAK, Üniversiteler Şube Başkanı Sayın Ercan ÖZTÜRK, Bakanlık Şube Başkanı Sayın Tahir EREN, ASPB Şube Başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN, 6 nolu Şube başkan Vekili Sayın Cavit ERŞAHİN, Bakanlığımızın değerli Daire Başkanları, Hastanelerimizin kıymetli İdarecileri, Sahada olmazsa olmaz birbirinden değerli Temsilcilerimizin ve bir çok misafirimizin  katılımıyla İl Divan Toplantımızı gerçekleştirdik. 

           Şube Başkanı Sayın Şenol ŞAHİN, konuşmalarında döner semaye adeletsizliğinden personel yetersizliğine miili sanayiden yerli sanayi kadar bir çok konuya değindi. Şahin, konuşmalarında Yıpranma patının geriye dönük ve tüm sağlık personelini kapsayacak şekilde ve döner sermaye adaletsiziğinin bir an önce giderilmesi için Sağlık Bakanlığı yetkililerini birlikte çalışmaya davet etti.

            Genel Başkanımız Sayın Metin MEMİŞ, konuşmalarında değerli kardeşlerim Ülkemiz zor bir süreçten getiyor, Malesef bu zor süreçte vatanını sevenler bir tarafta, vatanını satanlar bir tarafta, vatan hainleri başka bir tarafta biz vatanını sevenlerin olduğu tarafta olduk olmayada devam edeceğiz. TTB' nin yaptığı açıklamanın karşısında olarak suç duyurusunda bulunduk. 42 STK bir aaraya getirerek Devletimizin ve Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu düzenlediğimiz mitingle gösterdik. MEMİŞ, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanını bizzat arayarak bu miting sendikal miting değil, ülkemizin ve mehmetçiğin yanında olduğumuzu göstermek için gelin birlikte yapalım dedim ama katılmayacaklarını belirtiler dedi. Malesef klavye milliyetçisi olduklarını tekrar ispatlamış oldular. Bundan sonrada kim ne derse desin kim bizim Sendikacılığımızı eleştirirse eleştirsin bu vakur duruşumuzdan vaz geçmeyeceğiz. Yıpranma payının çalışmasının tam anlamıyla bitmedini internette çıkan yalan yanlış haberlere itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayarak yıpranma payının tam anlamıyla çıkması ve döner sermayedeki adaletsizliğin giderilmesi konusunda Sayın Gündoğdu dan  destek istedi. Tüm sağlık çalışanlarının dün olduğu gibi bu günde yarında yanında olacağımızı beklirtmek isterim diyerek sözlerine son verdi.

              Memur Sen Onursal Genel Başkanımız Ankara Milletvekilimiz Mecis İdari Amiri  Sayın Ahmet GÜNDOĞDU, konuşmalarında tüm sağlık teşkilatının destekçisi olcağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bize tarafsınız diyorlar evet tarafım hainlere karşı ülkesini satanlara karşı Ülkemden yana, Bayrağımdan yana, Vatanımdan yana, ezanımdan yanayım bu dünde böyleydi bundan sonrada böyle olacak diyerek sözlerini tamamladı.    








Genel Başkan dan şiir
Şehitlerimizin anısına
PAYLAŞ :