Sağlık Çalışanları, Anılarıyla Yarışacak
15 Şubat 2017, Çarşamba

Sendikamızın geleneksel hale getirdiği Anı Yarışması’nın dokuzuncusu başlıyor. Yarışmaya katılacak sağlık çalışanları, anılarını 15 Nisan 2017 tarihine kadar yarışma şartnamesinde belirtilen e posta adresine, yarışma şartlarına uygun şekilde yazarak gönderecek.

Yarışmaya, özel sağlık kurumlarında çalışan sağlık çalışanları da katılabilecek. Yarışmaya katılacak eserlerde aranan en önemli özellik ise, çalışma hayatında yaşanmış bir hadise olması.

 

ANI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ŞU ŞEKİLDE:

YARIŞMANIN AMACI

►Tecrübe paylaşımı ve aktarımı ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarında farkındalık oluşturmak, ödüllendirme ve taltif ile motivasyonlarını artırmak;

► Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının çalışma ortam ve şartlarını öyküleme yoluyla topluma duyurmak, bir kısmını kitap haline getirerek ilgililerin istifadesine sunmak;

► Elde edilen verileri medya, edebiyat ve sanat dünyası ile paylaşmak.

 

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

►Yarışmaya özel ya da kamu kurum kuruluşlarında görev yapan sağlık ve sosyal hizmet çalışanları katılabilir.

►Anı, çalışma hayatında yaşanmış olmalıdır. Konu serbesttir.

►Yarışmaya her katılımcı yalnızca bir anı ile katılabilir.

►Yarışmaya katılacak anılar daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olmalıdır.

►Yarışmaya, Seçici kurul üyeleri ve birinci derece yakınları, Sağlık-Sen Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ve birinci derece yakınları, Genel Denetleme ve Genel Disiplin Kurulu asıl üyeleri ile sendikamız şube başkan ve yönetim kurulu üyelerinin birinci derece yakınları katılamaz.

►Anılar, Word dosyasında, Times News Roman yazı karakterinde, 12 puntoda, 1.5 satır aralığında yazılmış, en az 2, en çok 10 A4 sayfası olacak şekilde yazılmalıdır. Bu şartlara uymayan anılar değerlendirmeye alınmayacaktır.

► Word dosyası şeklinde oluşturulan anılara ayrı sayfada katılımcı ad-soyad, adres ve iletişim bilgileri ile kısa özgeçmiş eklenmeli, dosyanın her sayfasının sağ üst köşesine gelecek şekilde katılımcı rumuzu yazılmalıdır.

► Katılımcılar anılarını;

[email protected] adresimize dijital ortamda gönderecek olup posta yoluyla katılım alınmayacaktır. Dosyaların posta yerine e-mail yoluyla gönderilmesi suretiyle daha kolay, daha fazla katılım ve kırtasiye masraflarının minimize edilmesi amaçlanmıştır. Dosyanın e-mail yoluyla alındığına dair otomatik geri bildirimde bulunulacaktır. Geri bildirim almayan katılımcılar  444 1995 / 136 nolu telefonla irtibata geçerek teyit almalıdır.

►Yarışmaya son katılım tarihi, 15 Nisan 2017’dır.

►Yarışma değerlendirme kurulu  eserlerle ilgili incelemesini  tamamladıktan sonra sonuçlar web sitemizden duyurulacaktır.

 

ANILARIN YAYIMLANMASI

►Yarışmaya katılan eserler ödül kazanmasına bakılmaksızın geri verilmez.

►Yarışmaya katılan tüm anılar, Sağlık-Sen’in her türlü yayın organı ile uygun göreceği sair yayın organlarında yayınlanabilir.

►Yayınlanan anılar için ayrıca bir telif ücreti ödenmez.

PAYLAŞ :