233 Bin 711 Üye İle Çifte Bayram
04 Temmuz 2016, Pazartesi

2016 Yılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve konfederasyonlarının üye sayıları Resmi Gazete’de yayınlandı. Buna göre Sağlık-Sen olarak üye sayımız 233 bin 711, konfederasyonumuz Memur-Sen’in üye sayısı ise 956 bin 32 olarak tespit edildi. Ramazan Bayramı arefesinde açıklanan resmi sonuçlar, çifte bayram sevinci yaşamamızı sağladı.

Resmi Gazete’de yayınlanan üye sayılarına göre, sendikamıza en yakın sendikanın üye sayısı 96 bin 408, diğer sendikanın üye sayısı ise 39 bin 210 olarak açıklandı.

Genel Başkanımız Metin Memiş yaptığı açıklamada, sendikamızın üye sayısını her yıl artırarak yetkisini tescillediğini belirterek, “Sağlık-Sen’in bu üye sayısına ulaşması bir tesadüfün değil, kurulduğu tarihten bugüne sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik yaptığı çalışmalar, elde ettiği kazanımların sonucudur. Laf yerine hizmet ürettik, sorundan beslenmek yerine sorunlara çözüm ürettik. Dokunulmayan konulara dokunduk. Bazılarının talep etmeyi bile hayal edemediği konuları kazanıma dönüştürdük. Bu başarının elde edilmesinde, emeği geçen sendikalarımızın genel merkez yöneticilerine, şube başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine, kurum ve işyeri temsilcilerimize, ve bize üye olarak gücümüze güç katan bütün sağlık ve sosyal hizmet çalışanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :